PO Management

Open menu
Thema's

Recensies Kinderboeken

Leuker.nu, de uitgever van PO Management is de stationschef van het KinderZwerfboekstation in Nieuwolda. KinderZwerfboek vindt dat álle kinderen moeten kunnen lezen. Dat vinden wij ook! Wij zetten ons elke dag in voor beter onderwijs voor kinderen. Daarom namen wij het initiatief voor een KinderZwerfboekStation in Nieuwolda. Kinderen vinden daar gratis boeken die ze thuis kunnen lezen en verder kunnen laten zwerven. Kinderen die lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst. Als kinderen thuis boeken lezen, gaan ze gemiddeld drie jaar langer naar school. Daar zetten wij ons graag voor in.

Wij ontvangen regelmatig recensie-exemplaren van kinderboeken. Op deze webpagina vindt u onze recensies. De boeken vinden hun plek in het KinderZwerfboekstation bij OBS Letterwies in Nieuwolda, de plaats waar wij gevestigd zijn.

Kijk voor meer informatie op Zwerfboek.nl

Kinder Zwerfboek
Recensie
Karma7, Nienke Disco

Wat als het kwaad overwint? Waar blijven we dan?

Dit boek behandelt het klimaatprobleem op een toegankelijke manier in een spannend verhaal.

Lees verder
Recensie
Laat me gaan!, Ruben Prins

De Serie 'Duik in de tijd van' brengt de geschiedenis tot leven voor kinderen. Dit boek volgt het leven van Pier. Geen school of hobby's, maar keihard werken in een vieze fabriek.

Lees verder
Recensie
Het verwoeste eiland, Marco Kunst

De Serie 'Duik in de tijd van' brengt de geschiedenis tot leven voor kinderen. Dit boek speelt in de Tweede Wereldoorlog en volgt het leven van Teun en Saar. Hun dorp staat onder water. Zelfs na de bevrijding kunnen ze niet zomaar terug naar huis.

Lees verder
Recensie
Achter de jagers aan!, Elisa van Spronsen

De Serie 'Duik in de tijd van' brengt de geschiedenis tot leven voor kinderen. Dit boek speelt 10.000 jaar geleden en volgt Sol en Moen. Lees hoe deze kinderen moeten overleven in de natuur.

Lees verder
Recensie
Een echte HELD, Suzanne Wouda

De Serie 'Duik in de tijd van' brengt de geschiedenis tot leven voor kinderen. Dit boek speelt in 1068 en volgt Splinter, de zoon van een ridder. En Friede, de dochter van een borduurster.

Lees verder
Recensie
De husselrace, Mirjam Oldenhave

Veel kinderen zijn al fan van de boeken van Mees Kees. En aan deel 12 - De husselrace - zullen ze weer veel plezier beleven.

Lees verder

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!