PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Het bos

Kijk binnen in het ...
Anna Milbourne

Ga met kleine kinderen op reis door de vier seizoenen in het bos. En ontdek achter de flapjes de dieren in het bos!

Recensies Kinderboeken

In dit mooi gemaakte stevige prentenboek met flapjes en doorkijkjes neem je samen met kleine kinderen een kijkje in het bos. Het kind ontdekt kwetterende vogels, drukdoende kevertjes, slaperige beren en een das die zijn holletje grondig schoonmaakt. Door de gaatjes kijk je naar de volgende pagina. Wat zit daar dan verstopt?

Kleine kinderen zien het bos met de seizoenen veranderen, leren wat er met herfstbladeren gebeurt en ontdekken een vogel die haar eieren uitbroedt. Leuk om je zo steeds weer te verwonderen over het bos!

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!