PO Management

Open menu
Thema's

Recensies Kinderboeken

Leuker.nu, de uitgever van PO Management is de stationschef van het KinderZwerfboekstation in Nieuwolda. KinderZwerfboek vindt dat álle kinderen moeten kunnen lezen. Dat vinden wij ook! Wij zetten ons elke dag in voor beter onderwijs voor kinderen. Daarom namen wij het initiatief voor een KinderZwerfboekStation in Nieuwolda. Kinderen vinden daar gratis boeken die ze thuis kunnen lezen en verder kunnen laten zwerven. Kinderen die lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst. Als kinderen thuis boeken lezen, gaan ze gemiddeld drie jaar langer naar school. Daar zetten wij ons graag voor in.

Wij ontvangen regelmatig recensie-exemplaren van kinderboeken. Op deze webpagina vindt u onze recensies. De boeken vinden hun plek in het KinderZwerfboekstation bij OBS Letterwies in Nieuwolda, de plaats waar wij gevestigd zijn.

Kijk voor meer informatie op Zwerfboek.nl

Kinder Zwerfboek
Recensie
Virgil is de beste, Simon Mugford & Dan Green

Virgil van Dijk is een echte voetbalheld. In dit boek ontdek je alles wat er over hem te weten valt!

Lees verder
Recensie
Waar is de rode trein?, Melanie Brockamp

Heerlijk groot stevig boek met prachtige platen die je kunt uitklappen en samen met kinderen naar de trein te zoeken. 

Lees verder
Recensie
Diep in de zee, tel je mee?, Jo Lodge

Een vrolijk en kleurrijk speelboek op rijm en boordevol tabjes om aan te draaien, flapjes en cijfers voor peuters.

Lees verder
Recensie
Het bos, Anna Milbourne

Ga met kleine kinderen op reis door de vier seizoenen in het bos. En ontdek achter de flapjes de dieren in het bos!

Lees verder
Recensie
Hallo allemaal!, Diverse juffen en meesters

Hallo allemaal! Dit is misschien wel het leukste voorleesboek en in elk geval een unieke uitgave omdat het is geschreven door juffen en meesters.

Lees verder
Recensie
Het jongetje dat niet stil kon zitten, Barbara Esham

David doet echt zijn beste om rustig stil te zitten, maar ... zijn handen beginnen altijd vanzelf met zijn pen te friemelen. Zijn benen proberen soms weg te rennen van zijn stoel en zijn hoofd schiet steeds vol met geweldige ideeën.

Lees verder
Recensie
De Gorgels, Jochem Myjer

Ga op zoek naar je eigen geschiedenis met de Gorgels. Uniek invulboek om samen met je familie in te vullen. Inclusief uitklap-stamboom.

Lees verder
Recensie
De GEHEIME verdieping, Ilona de Lange

Superspannend verhaal boordevol humor en fantasie. Op zichzelf staand vervolg op Miljonairskind (9-12 jaar). Een aanrader voor fans van De Waanzinnige Boomhut!

Lees verder
Recensie
Karma7, Nienke Disco

Wat als het kwaad overwint? Waar blijven we dan?

Dit boek behandelt het klimaatprobleem op een toegankelijke manier in een spannend verhaal.

Lees verder
Recensie
Laat me gaan!, Ruben Prins

De Serie 'Duik in de tijd van' brengt de geschiedenis tot leven voor kinderen. Dit boek volgt het leven van Pier. Geen school of hobby's, maar keihard werken in een vieze fabriek.

Lees verder

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!