PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Diep in de zee, tel je mee?

Spelen, tellen en lezen in één boek!
Jo Lodge

Een vrolijk en kleurrijk speelboek op rijm en boordevol tabjes om aan te draaien, flapjes en cijfers voor peuters.

Recensies Kinderboeken

Eén, twee... tel je mee?

Kiekeboe! Samen met het kind schuif je in de stevig boekje in de vorm van een gieter de tabjes opzij en kijk je onder de flapjes om alle zeedieren te ontdekken én te tellen.

Het boekje is op rijm, en peuters leren spelenderwijs tellen. Het boekje is gemaakt van stevig karton dus peuters kunnen het overal meenemen voor uren speelplezier. 

Spelen, ontdekken, tellen en lezen in één boek!

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!