PO Management

Open menu
Thema's

Recensies Kinderboeken

Leuker.nu, de uitgever van PO Management is de stationschef van het KinderZwerfboekstation in Nieuwolda. KinderZwerfboek vindt dat álle kinderen moeten kunnen lezen. Dat vinden wij ook! Wij zetten ons elke dag in voor beter onderwijs voor kinderen. Daarom namen wij het initiatief voor een KinderZwerfboekStation in Nieuwolda. Kinderen vinden daar gratis boeken die ze thuis kunnen lezen en verder kunnen laten zwerven. Kinderen die lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst. Als kinderen thuis boeken lezen, gaan ze gemiddeld drie jaar langer naar school. Daar zetten wij ons graag voor in.

Wij ontvangen regelmatig recensie-exemplaren van kinderboeken. Op deze webpagina vindt u onze recensies. De boeken vinden hun plek in het KinderZwerfboekstation bij OBS Letterwies in Nieuwolda, de plaats waar wij gevestigd zijn.

Kijk voor meer informatie op Zwerfboek.nl

Kinder Zwerfboek
Recensie
Kinderen van ver, Martine Letterie

Miguel Bellinga (10 jaar) uit Hoogeveen las het boek. Hij schrijft: “Ik vind het boek zelf erg leerzaam omdat je kan leren dat je blij mag zijn met wat je hebt. En dat andere kinderen het veel slechter kunnen hebben."

Lees verder
Recensie
Drakenstorm, Alastair Chisholm

In dit spannende boek ontdekt Tom dat hij een Drakenziener is. Wat een avontuur. Ben jij ook een Drakenziener? Doe de test op www.kinderboeken.nl/drakenstorm

Lees verder
Recensie
De knotsgekke kast, Marte Jongbloed & Juliette de Wit

Zip en Loef passen op de meubelwinkelvan hun ouders. Als ze een bestelling aannemen voor bijzondere meubels gaat het helemaal mis. Of toch niet?

Spannend en grappig verhaal voor kinderen van 7-8 jaar op AVI-niveau E4.

Lees verder
Recensie
Spekkie en Sproet, Vivian den Hollander - met tekeningen van Juliette de wit

Spannend detective waarin Spekkie en Sproet speuren naar de bankovervaller. Ineens lijkt iedereen in het bos verdacht!

AVI E5/M6

Lees verder
Recensie
Binnen in de boom, Marketa Spackova & Ekaterina Kolesnikova

In dit prentenboek klap je de boom steeds verder open om de bewoners te ontdekken. Mét flapjes en heel veel leuke weetjes!

Lees verder
Recensie
Miljonairskind, Ilona de Lange

In deel 3 van de serie 'Miljonairskind' beleeft Zilver met zijn beste vriend Lennon weer doldwaze avonturen. Dit keer op een tropisch privé-eiland waar een jacht aanspoelt. 

 

 

Lees verder
Recensie
Later wil ik klein worden, Job van Gelder

Droom mee over later met dit prachtige prentenboek vol leuke gedichtjes.

Lees verder
Recensie
Hoe word ik astronaut?, Govert Schilling, André Kuipers en Daniëlle Futselaar

Een boek vol informatie en weetjes voor kinderen die alles over de ruimte willen weten. Met foto's en persoonlijke tips van astronaut André Kuipers himself!

Lees verder
Recensie
Echte helden, Charlotte Habersack

Een klein leugentje leidt tot een levensgevaarlijk avontuur...

Lees verder
Recensie
Peiter Konijn: Alles heeft een staartje, Rachel Bright, Nicola Kinnear, Beatrix Potter

De wereldberoemde Pieter Konijn van Beatrix Potter is opnieuw getekend in dit nieuwe avontuur waarin hij graag uitvinder wil worden. Gaat dat lukken?

Lees verder

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!