PO Management

Open menu
Thema's

Recensies Kinderboeken

Leuker.nu, de uitgever van PO Management is de stationschef van het KinderZwerfboekstation in Nieuwolda. KinderZwerfboek vindt dat álle kinderen moeten kunnen lezen. Dat vinden wij ook! Wij zetten ons elke dag in voor beter onderwijs voor kinderen. Daarom namen wij het initiatief voor een KinderZwerfboekStation in Nieuwolda. Kinderen vinden daar gratis boeken die ze thuis kunnen lezen en verder kunnen laten zwerven. Kinderen die lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst. Als kinderen thuis boeken lezen, gaan ze gemiddeld drie jaar langer naar school. Daar zetten wij ons graag voor in.

Wij ontvangen regelmatig recensie-exemplaren van kinderboeken. Op deze webpagina vindt u onze recensies. De boeken vinden hun plek in het KinderZwerfboekstation bij OBS Letterwies in Nieuwolda, de plaats waar wij gevestigd zijn.

Kijk voor meer informatie op Zwerfboek.nl

Kinder Zwerfboek
Recensie
Vuurstrijd, Marcel Groenewegen

In dit gameboek is de duistere heks Cassandra op zoek naar het Boek der Doden. Als ze het te pakken krijgt, zal ze oppermachtig zijn. Als lezer ben je Schaduwkraai en bepaal je zelf het verhaal, net alsof je in een game rondloopt.

Lees verder
Recensie
De beste school van de wereld, Manon Sikkel

Graphic novels zijn erg populair bij kinderen. Boeken die lezen als een stripverhaal vol met grappige tekeningen. In dit boek is Marie plots de enige leerling op school... dan maak je wat mee hoor!

Lees verder
Recensie
Dierenarts Daantje, Lizette de Koning

Dit vrolijke boek voor lezers van 8 jaar en ouder leest als een spannende detective.

Lees verder
Recensie
De Wisselaar, Maren Stoffels

Durf jij met iemand van leven te ruilen? Ontdek of jij zelf ook een 'Wisselaar' bent en lees dit boek!

Lees verder
Recensie
Gameboek - Schaduwkraai, Marcel Groenewegen, Maarten Donders

Dit boek leest als een game! In dit spannende fantasyverhaal kies je welke held je wil zijn en bepaal je zelf het verhaal.

Lees verder
Recensie
Kinderen van ver, Martine Letterie

Miguel Bellinga (10 jaar) uit Hoogeveen las het boek. Hij schrijft: “Ik vind het boek zelf erg leerzaam omdat je kan leren dat je blij mag zijn met wat je hebt. En dat andere kinderen het veel slechter kunnen hebben."

Lees verder
Recensie
Drakenstorm, Alastair Chisholm

In dit spannende boek ontdekt Tom dat hij een Drakenziener is. Wat een avontuur. Ben jij ook een Drakenziener? Doe de test op www.kinderboeken.nl/drakenstorm

Lees verder
Recensie
De knotsgekke kast, Marte Jongbloed & Juliette de Wit

Zip en Loef passen op de meubelwinkelvan hun ouders. Als ze een bestelling aannemen voor bijzondere meubels gaat het helemaal mis. Of toch niet?

Spannend en grappig verhaal voor kinderen van 7-8 jaar op AVI-niveau E4.

Lees verder
Recensie
Spekkie en Sproet, Vivian den Hollander - met tekeningen van Juliette de wit

Spannend detective waarin Spekkie en Sproet speuren naar de bankovervaller. Ineens lijkt iedereen in het bos verdacht!

AVI E5/M6

Lees verder
Recensie
Binnen in de boom, Marketa Spackova & Ekaterina Kolesnikova

In dit prentenboek klap je de boom steeds verder open om de bewoners te ontdekken. Mét flapjes en heel veel leuke weetjes!

Lees verder

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!