PO Management

Open menu
Thema's

Partners

PO Management wordt twee keer per jaar gratis op alle PO scholen verspreid onder directeuren en bestuurders. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.

Partneroverzicht
Leuker.nu
Leuker.nu

Leuker.nu maakt educatieve uitgaven voor de (aankomend) professional in het basisonderwijs. De uitgever, Sabine Kokee, heeft hiervoor een model ontwikkeld waarmee u als auteur zelf de inkomsten krijgt uit de verkoop van uw boeken of e-learning. Leuker.nu ondersteunt u bij het maken van de uitgave en de marketing. U kiest eenvoudig wat u zelf wilt doen en wat niet.

www.leuker.nu 


Waarom is dat leuker?

 • U ontwikkelt samen met de uitgever een uniek boek;
 • U werkt samen met ervaren redacteuren en vormgevers;
 • U verdient aanzienlijk meer geld met uw boek;
 • U wordt ondersteund in de marketing van uw boek;
 • Uw boek bereikt alle professionals in het onderwijs.


Leuker.nu maakt samen met de auteurs boeken en e-learningcursussen en is tevens de uitgever van PO Management.

Lees verder
Educatieve uitgaven
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Civas Onderwijs & Kinderopvang

Civas Onderwijs & Kinderopvang is een instituut voor kort beroepsonderwijs. Wij hebben ons gespecialiseerd in e-learning en bieden scholen in het primair onderwijs en IKC’s een totaaloplossing voor het organiseren van nascholing.


We willen onze klanten kennen zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen. Zo kunnen we onze academie en cursussen steeds verder ontwikkelen, maar ook onszelf als individu. Daarom is het motto van onze Lerarenacademie ook ‘B(l)ij in je vak!’.

Om dat elke dag waar te kunnen maken zijn we graag ‘klein maar fijn’. We kiezen heel bewust niet voor een grote organisatie en winstmaximalisatie, maar wèl voor full-service ondersteuning van onze klanten. Daarom werken we als netwerkorganisatie samen met tientallen specialisten.

Voor de realisatie van onze academie, de e-learningcursussen, coaching en teamworkshops, werken we intensief samen met een grote groep specialisten op het gebied van onderwijs, de lerende organisatie, redactie, video, e-learning en ICT.

Lees verder
E-learning
Wakker Design
Wakker Design

Wakker Design is gespecialiseerd in de vormgeving van boeken en tijdschriften.

www.wakkerdesign.nl 


Wakker Design verzorgt de vormgeving van het bookmagazine PO Management. Daarnaast verzorgen ze o.a. de boekproducties van uitgeverij Leuker.nu en marketinguitingen van Noordhoff Uitgevers.

Lees verder
Grafisch ontwerp
Lerarenacademie
Lerarenacademie

In de Lerarenacademie kunnen professionals uit de Kinderopvang en het Primair Onderwijs online cursussen volgen over hun vak. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het complete aanbod e-learningcursussen.

www.lerarenacademie.nl 


Scholen kunnen kiezen voor een eigen e-learningacademie in de huisstijl van de school. Met een aanbod van meer dan 250 cursussen is er voor iedereen op elk niveau een interessant cursusaanbod.

Lees verder
E-learning
Wildeboer Onderwijsadvies
Wildeboer Onderwijsadvies

Wildeboer Onderwijsadvies richt zich op de kwaliteit van lesgeven en leiderschap in het onderwijs.

www.wildeboer-onderwijsadvies.nl


Wildeboer Onderwijsadvies biedt workshops voor leerkrachten, voert schoolaudits uit en geeft trainingen aan schoolleiders. 

Theo Wildeboer heeft de Reflectiebox Instructiegedrag ontwikkeld: 4 sleutels voor een effectieve les combineren de nieuwste inzichten rond instructie.

Lees verder
Onderwijsprofessionalisering
Wij leren
Wij leren

Een goede leraar werkt vanuit visie. Daarvoor moet er wel kennis zijn. Kennis van onderwijsontwikkelingen en in te zetten middelen.

Op www.wij-leren.nl staat deze kennis n een samenhangende context. Wij leren namelijk in samenhang met andere kennis.


Samenhangende context

Onderwijskundige kennis is op zich overal te vinden. Typ een begrip in Google in en je wordt bedolven onder de informatie. Allerlei specialistische sites geven je veel informatie over dat deelthema.Vaak is deze kennis echter gefragmenteerd en staat het niet in een samenhangende context. Die samenhang wil wij-leren.nl bieden.

Welke behoefte in de markt wordt door wij-leren vervuld?

Er is behoefte aan een onderwijskundig totaalplaatje en aan een samenhangende context waarin onderwijsontwikkelingen besproken worden. Er is ook behoefte aan snelle informatievoorziening: vlug even weten wat een begrip betekent, zonder lange zoektocht of een lastige afweging over de betrouwbaarheid van de informatie. Daarnaast is er behoefte aan duiding. Wat is de trend in het onderwijs, welke kant gaat het op? En hoe kan je dat zien in het licht van de historische onderwijskundige ontwikkelingen?

Werken alle auteurs vanuit dezelfde visie?

Alhoewel de auteurs vanuit een wetenschappelijk kader publiceren, werken zij niet allemaal vanuit dezelfde visie. Dat is de realiteit waar we in het onderwijskundige landschap mee te maken hebben. Bij het onderdeel 'verdieping' komen dus inhoudelijke experts aan het woord vanuit een breed spectrum aan onderwijskundige opvattingen. Bij de onderdelen 'Begrippen', 'Artikelen' en 'Opinie' worden de diverse onderwijskundige stromingen en opvattingen in een kader gezet en met elkaar verbonden. Bij het onderdeel 'Opinie' is er daarnaast zelfs ruimte om op de artikelen te reageren.

Lees verder
Onderwijsprofessionalisering
Inspirify
Inspirify

Met meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van websiteontwikkeling en marketing ben ik, Sander Bellinga van Inspirfy, de perfecte kandidaat voor een langdurige samenwerking. Ik kan mijzelf omschrijven als betrokken, vindingrijk, nauwkeurig en vakkundig.

www.inspirify.nl 


Naast zelfstandig ondernemer ben ik docent bij Tio Business School Groningen. Hier geef ik vakken zoals E-commerce en Digital Marketing. Ook ben ik mede-eigenaar van een online retailer: The Kefir Company. Dit bedrijf is eigenaar van Yoghurt.nl, Joghurt.de en Yo-gurt.it, waar ik de websiteontwikkeling en marketing voor doe. Mijn kennis put ik dus niet alleen uit mijn onderneming, maar ook uit deze nevenactiviteiten.

Lees verder
Websiteontwikkeling
AVS
AVS

Wist je dat AVS de enige Academie en Vakvereniging voor Schoolleiders is in Nederland? Je hebt wel andere onderwijsvakbonden, maar die richten zich vooral op leraren en ander onderwijzend personeel. Wij zijn er voor jou alleen. Maar… Je bent niet alleen bij AVS.

www.avs.nl

 


Wij hebben zo’n 3500 leden, die met name werkzaam zijn in het basisonderwijs als (adjunct-)directeuren, locatieleiders, middenmanagers, bovenschoolsmanagers of bestuurders. Ook aanstaande schoolleiders, zij-instromers of directeuren die met pensioen zijn (en aangehaakt willen blijven bij het onderwijs!), zijn van harte welkom bij AVS.

AVS staat vooral bekend als vakbond. Maar we zijn meer dan dat. Wij ondersteunen onze leden met praktisch advies voor zo’n beetje álles waartegen zij in de schoolpraktijk aanlopen, we staan ze bij met rechtshulp van onze juridische dienst en streven naar goede arbeidsvoorwaarden plus een puik salaris. AVS helpt schoolleiders nóg beter te worden in hun vak met opleidingen, die speciaal voor hen zijn ontwikkeld. Dat doen we we al en dat gaan we de komende jaren uitbouwen. Onze doel is om een expertisecentrum te worden waar je hulp krijgt bij al je vragen en waar je goed zit voor je persoonlijke en professionele groei.

AVS is ook de plek waar je je collega’s ontmoet. In netwerken kun je sparren met andere directeuren buiten je eigen organisatie over belangrijke onderwijskwesties of goed leiderschap. Zo help je elkaar verder. AVS verbindt en inspireert, ook tijdens onze studiereizen en het jaarlijkse AVS Schoolleiderscongres. We vertolken de stem van schoolleiders in de politiek en het onderwijsveld. Kortom, AVS zet schoolleiders in positie. Elke dag weer. En dat het liefst samen met jou. Ben je nog geen lid? Sluit je dan vandaag nog aan.

Lees verder
Onderwijsprofessionalisering
Van Rooij Communicatie
Van Rooij Communicatie

Ken je dat? Je leest een tekst en denkt: goed geschreven!

 • Korte zinnen die lekker lopen
 • Interessante inhoud, waardoor je blijft lezen
 • Prettige schrijfstijl: helder, persoonlijk, dichtbij en enthousiast

Je vliegt er doorheen als een warm mes door de boter.

www.vanrooijcommunicatie.nl 


Martin van Rooij is redacteur van PO Management. Hi brengt meer dan twintig jaar ervaring in en schrijft graag de teksten die je nodig hebt. Teksten die mensen aanspreken en overtuigen.

Als je Martin inschakelt, krijg je teksten die:

 • lekker leesbaar zijn
 • goede, overtuigende inhoud bevatten
  geschreven zijn door een ervaren tekstschrijver
 • goed gevonden worden door Google, omdat ik op een subtiele manier relevante zoekwoorden in je teksten verwerk
Lees verder
Journalist & Tekstschrijver
Maak je eigen onderwijsboek
Maak je eigen onderwijsboek

Op Maak je eigen onderwijsboek kun je snel, eenvoudig en kosteloos je boek uit te geven. We ondersteunen je gedurende het publiceren van je boek en helpen je bij de marketing en verkoop.

www.maakjeeigenonderwijsboek.nl 


Om je eigen onderwijsboek uit te geven volg je eenvoudigweg alle stappen. Van algemene publicatie-informatie tot het opmaken van je cover en het vaststellen van je verkoopprijs.

Je eigen boek uitgeven hoeft niets te kosten. Je maakt gratis een account aan en verkoopt je boek kosteloos bij o.a. bol.com en alle andere boekhandels in Nederland & België. We drukken je boek nadat deze is verkocht, zodat we geen voorraad hebben en je dus niets hoeft te financieren. Wij zorgen er voor dat jouw boek in hoge kwaliteit wordt geprint en thuis bij de koper wordt bezorgd. In een paar eenvoudige stappen heb jij je boek uitgegeven. Zonder kosten en met maximale support. Eigen boeken koop je altijd tegen de laagste prijs.

Lees verder
Educatieve uitgaven

Partners

Leuker.nu
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij leren
Inspirify
AVS
Van Rooij Communicatie
Maak je eigen onderwijsboek
Over
 • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
 • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
 • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
 • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!