PO Management

Open menu
Thema's

Partners

PO Management wordt twee keer per jaar gratis op alle PO scholen verspreid onder directeuren en bestuurders. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.

Partneroverzicht
Inspirify
Inspirify

Inspirify ontwikkelt, ontwerpt en adviseert. 

Inspirify is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites en het ontwerpen van stijlvol printontwerp, zowel voor particulieren als bedrijven.

www.inspirify.nl 


WEBSITES

Een professionele website is bepalend voor uw imago. Inspirify begrijpt dit als geen ander en gelooft daarbij in gebruiksvriendelijke, efficiënte en op maat gemaakte webpagina’s. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een eenvoudige website of een uitgebreide webshop. Geen project valt buiten de mogelijkheden. Inspirify staat voor u klaar.

 

ONTWERP

Uw huisstijl en promotionele ontwerpen beïnvloeden uw imago onder uw doelgroep. Het juiste ontwerp draagt bij aan het realiseren van uw doelstellingen. Inspirify ontwerpt doeltreffend, kijkt wat u wilt uitstralen met uw bedrijf en brengt uw visie tot uiting in het ontwerp. Bij Inspirify kunt u terecht voor enkel een visitekaartje maar natuurlijk ook voor een complete huisstijl.

 

ADVIES

Het succes van uw bedrijf is afhankelijk van vele factoren. Een goede website, een sterke huisstijl en winstgevende marketingcampagnes dragen hier aan bij. Inspirify kan u op afspraak voorzien van mondeling advies maar kan u ook een uitvoerig adviesrapport leveren omtrent website ontwikkeling, grafisch ontwerp, branding en social media.

Lees verder
Websiteontwikkeling
Leuker.nu
Leuker.nu

Leuker.nu maakt educatieve uitgaven voor de (aankomend) professional in het basisonderwijs. De uitgever, Sabine Kokee, heeft hiervoor een model ontwikkeld waarmee u als auteur zelf de inkomsten krijgt uit de verkoop van uw boeken of e-learning. Leuker.nu ondersteunt u bij het maken van de uitgave en de marketing. U kiest eenvoudig wat u zelf wilt doen en wat niet.

www.leuker.nu 


Waarom is dat leuker?

 • U ontwikkelt samen met de uitgever een uniek boek;
 • U werkt samen met ervaren redacteuren en vormgevers;
 • U verdient aanzienlijk meer geld met uw boek;
 • U wordt ondersteund in de marketing van uw boek;
 • Uw boek bereikt alle professionals in het onderwijs.


Leuker.nu maakt samen met de auteurs boeken en e-learningcursussen en is tevens de uitgever van PO Management.

Lees verder
Educatieve uitgaven
Bazalt
Bazalt

Bazalt richt zich op het vergroten van vakmanschap van leraren. We doen dit door:

 • In trainingen veel nadruk te leggen op praktische toepassing.
 • Bij het ontwikkelen van producten en diensten aan te sluiten bij de meest recente onderzoeksresultaten op onderwijskundig gebied.
 • De alledaagse praktijk van de leraar als uitgangspunt te nemen.
 • In onze trajecten staat vergroting van het handelingsrepertoire van de leraar centraal.
 • Het ontwikkelen van instrumenten en werkwijzen om het werk van leerkrachten te vergemakkelijken en de samenwerking tussen kinderen te verbeteren.
 • Het vergemakkelijken van het toepassen van moderne methodes en didactiek.

 

www.bazalt.nl

 


Bazalt ontwikkelt werkwijzen en materialen en geeft deze uit. Onze trainingen en implementatietrajecten zijn bedoeld om met deze werkwijzen en materialen de onderwijspraktijk duurzaam te veranderen. Onze expertise en ervaring stelt ons in staat om ook uw projecten voor jeugd, onderwijs en opvoeding vorm te geven en te leiden.

Lees verder
Educatieve uitgaven
RPCZ
RPCZ

RPCZ is al  veertig  jaar gevestigd in Zeeland. We werken met ruim 100 medewerkers in vijf marktgerichte teams.

We zijn een organisatie zonder winstoogmerk. We beschikken over het Keurmerk Onderwijs, wat staat voor ISO 9001 en CEDEO certificering.

www.rpcz.nl 

 


Directeur drs. Jan Ennik over RPCZ en haar klanten:

"RPCZ is een organisatie om trots op te zijn. De waardering die klanten hebben voor onze medewerkers is groot. ‘Ze zijn niet alleen deskundig en ervaren, ze zijn ook erg betrokken bij de klant’. In ons werk is het belangrijk dat je van mensen houdt en ze als gelijkwaardig beschouwt, hoe verschillend ze ook zijn. Dan werk je met respect voor die mensen en ben je geen afstandelijke deskundige."

 

RPCZ biedt een breed scala van diensten voor organisaties in de voorschoolse sector, het primair onderwijs, het secundair en het tertiair onderwijs, gemeenten én voor organisaties in de not-for-profit en de profit-sector. Ons aanbod richt zich vooral op het leren en ontwikkelen van mensen en het veranderen van organisaties.

Lees verder
Onderwijsprofessionalisering
HCO
HCO

HCO (Haags Centrum voor Onderwijsadvies) is een belangrijke inhoudelijke spil in het onderwijs. Binnen ons expertisecentrum werken trainers, adviseurs, psychologen, orthopedagogen en andere onderwijsexperts. Zij ondersteunen en ontzorgen dagelijks leerlingen, scholen, leraren ouders, besturen en anderen en jagen vernieuwing aan. Met als doel: het optimale uit kinderen, jongeren en onderwijsprofessionals halen.

www.hco.nl 


HCO (Haags Centrum voor Onderwijsadvies) is een belangrijke inhoudelijke spil in het onderwijs. Binnen ons expertisecentrum werken trainers, adviseurs, psychologen, orthopedagogen en andere onderwijsexperts. Zij ondersteunen en ontzorgen dagelijks leerlingen, scholen, leraren ouders, besturen en anderen en jagen vernieuwing aan. Met als doel: het optimale uit kinderen, jongeren en onderwijsprofessionals halen.

Hoe werkt HCO?

Wij gaan graag in gesprek om een passende oplossing te bieden. Dit kan een training, advies, onderzoek, coaching of maatwerk zijn. Altijd gebaseerd op de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten over onderwijs en leerprocessen, die we vertalen naar de praktijk. Wij stemmen onze activiteiten af op de situatie en werken nauw samen met alle betrokkenen.

Onze experts werken in de regio Den Haag voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen in het basis, voortgezet en middelbaar onderwijs.
Dagelijks bezoeken onze trainers, adviseurs, psychologen, orthopedagogen en andere onderwijsexperts kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen. Vanzelfsprekend staan kwaliteit en zorgvuldigheid in onze werkwijze bovenaan.

Onze experts helpen direct en indirect

Zo begeleiden wij jaarlijks zo’n 10.000 tot 15.000 kinderen door middel van individuele onderzoeken en advies. Maar we doen ook groepsonderzoeken. Met de uitkomsten krijgen we samen met scholen, ouders en kinderen zicht op de individuele onderwijsbehoeften van kinderen en kunnen we de juiste begeleiding en ondersteuning bieden.

Gedragscode HCO voor psychologen en orthopedagogen

Experts van HCO die betrokken zijn bij leerlingzorg en -onderzoek houden zich aan de gedragscode van HCO voor psychologen en orthopedagoge. Deze gedragscode is gebaseerd op de beroepscodes van de beroepsverenigingen NVO (oktober 2008) en NIP (maart 2007) en voldoet aan de eisen die de Wet op Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) stelt.

Lees verder
Onderwijsprofessionalisering
E-learning Wizard
E-learning Wizard

E-learning Wizard is een gespecialiseerd platform voor de realisatie en distributie van e-learning voor professionals in het onderwijs. Ons cursusaanbod voor het onderwijs vindt u in de Cadenza Highschool


E-learning Wizard is een instituut voor kort beroepsonderwijs, geregistreerd bij het CRKBO. We ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling van e-learning en bieden met een eigen platform de mogelijkheid om e-learningcursussen te maken en te publiceren. 

Ons cursusaanbod voor het onderwijs vindt u in de Cadenza Highschool. We bieden scholen de mogelijkheid om een eigen academie te maken met daarin al onze cursussen, zodat leren voor alle professionals op school op eenvoudige wijze toegankelijk wordt. 

Lees verder
E-learning
Wakker Design
Wakker Design

Wakker Design is gespecialiseerd in de vormgeving van boeken en tijdschriften.


Wakker Design verzorgt de vormgeving van het bookmagazine PO Management. Daarnaast verzorgen ze o.a. de boekproducties van uitgeverij Leuker.nu en marketinguitingen van Noordhoff Uitgevers.

Lees verder
Grafisch ontwerp
Lerarenacademie
Lerarenacademie

In de Lerarenacademie kunnen leerkrachten PO online cursussen volgen over hun vak. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het complete cursusaanbod.


Scholen kunnen kiezen voor een eigen e-learningacademie in de huisstijl van de school. Met een aanbod van meer dan 80 cursussen is er voor iedereen op elk niveau een interessant cursusaanbod.

Kijk voor meer informatie op www.lerarenacademie.nl

Lees verder
E-learning
Wildeboer Onderwijsadvies
Wildeboer Onderwijsadvies

Wildeboer Onderwijsadvies richt zich op de kwaliteit van lesgeven en leiderschap in het onderwijs.

www.wildeboer-onderwijsadvies.nl


Wildeboer Onderwijsadvies biedt workshops voor leerkrachten, voert schoolaudits uit en geeft trainingen aan schoolleiders. 

Theo Wildeboer heeft de Reflectiebox Instructiegedrag ontwikkeld: 4 sleutels voor een effectieve les combineren de nieuwste inzichten rond instructie.

Lees verder
Onderwijsprofessionalisering

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
 • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
 • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
 • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
 • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!