PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Virgil is de beste

Voetbalhelden
Simon Mugford & Dan Green

Virgil van Dijk is een echte voetbalheld. In dit boek ontdek je alles wat er over hem te weten valt!

Recensies Kinderboeken

Virgil van Dijk was ooit een jongen uit Breda die niets liever deed dan kooivoetbal spelen. Via Willem II, FC Groningen en Celtic kwam hij uiteindelijk bij Liverpool terecht, waar hij uitgroeide tot een van de beste verdedigers ter wereld. Hij werd aanvoerder van het Nederlands elftal én Europees Voetballer van het Jaar.

In dit boek ontdek je hoe Van Dijk zo goed is geworden. Met dit boek krijg je voetbalfans zeker aan het lezen! Het is luchtig geschreven en op elke pagina staan leuke striptekeningen die het verhaal tot leven brengen – ook als je geen grote lezer bent. Kinderen leren alles wat er te weten valt over Virgil… en waarom hij de beste is!

Een origineel weetjes-stripboek over voetbalheld Virgil van Dijk.

  • Stimuleer lezen
  • Voor echte voetbalfans
  • Leer alles over Virgil van Dijk
  • Vol leuke striptekeningen

Dit boek is deel 3 van een serie voetbalhelden. Deel 1 gaat over Messi, deel 2 over Ronaldo. 

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!