PO Management

Open menu
Thema's

Recensies Kinderboeken

Leuker.nu, de uitgever van PO Management is de stationschef van het KinderZwerfboekstation in Nieuwolda. KinderZwerfboek vindt dat álle kinderen moeten kunnen lezen. Dat vinden wij ook! Wij zetten ons elke dag in voor beter onderwijs voor kinderen. Daarom namen wij het initiatief voor een KinderZwerfboekStation in Nieuwolda. Kinderen vinden daar gratis boeken die ze thuis kunnen lezen en verder kunnen laten zwerven. Kinderen die lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst. Als kinderen thuis boeken lezen, gaan ze gemiddeld drie jaar langer naar school. Daar zetten wij ons graag voor in.

Wij ontvangen regelmatig recensie-exemplaren van kinderboeken. Op deze webpagina vindt u onze recensies. De boeken vinden hun plek in het KinderZwerfboekstation bij OBS Letterwies in Nieuwolda, de plaats waar wij gevestigd zijn.

Kijk voor meer informatie op Zwerfboek.nl

Kinder Zwerfboek
Recensie
Hoe word ik astronaut?, Govert Schilling, André Kuipers en Daniëlle Futselaar

Een boek vol informatie en weetjes voor kinderen die alles over de ruimte willen weten. Met foto's en persoonlijke tips van astronaut André Kuipers himself!

Lees verder
Recensie
Echte helden, Charlotte Habersack

Een klein leugentje leidt tot een levensgevaarlijk avontuur...

Lees verder
Recensie
Peiter Konijn: Alles heeft een staartje, Rachel Bright, Nicola Kinnear, Beatrix Potter

De wereldberoemde Pieter Konijn van Beatrix Potter is opnieuw getekend in dit nieuwe avontuur waarin hij graag uitvinder wil worden. Gaat dat lukken?

Lees verder
Recensie
De Chocoladetandarts, Tosca Menten

'Ik wil geen juf worden. Straks krijg ik mezelf in de klas.'

'De chocoladetandarts' is een nieuwe hilarische verhalenbundel over waanzinnige beroepen die alleen Tosca Menten kan bedenken. Haar knotsgekke verhalen worden aangevuld met nutteloze weetjes, maffe lijstjes, grappige cartoons en heel veel geestige tekeningen van Geert Gratama.

Lees verder
Recensie
Letterpret (7-9 jaar), Samenstelling: Sacha Kolk

Zomers doeboek voor kinderen van 7-9 jaar, vol met bekende kinderhelden (zoals Dolfje Weerwolfje, Mees Kees en Dog Man), spelletjes, puzzels en kleurplaten. Van elk verkocht boek doneert Bol.com een exemplaar van dit boek aan Stichting Jarige Job.

Lees verder
Recensie
Letterpret (4-6 jaar), Samenstelling: Sacha Kolk

Zomers doeboek voor kinderen van 4-6 jaar, vol met bekende kinderhelden (zoals Woezel en Pip, Muis en De Gorgels), spelletjes, puzzels en kleurplaten. Van elk verkocht boek doneert Bol.com een exemplaar van dit boek aan Stichting Jarige Job.

Lees verder
Recensie
Magneetje, Milja Praagman

Heerlijke gedichten voor jong en oud met prachtige tekeningen.

Lees verder
Recensie
Ik heb het zo druk!, Julia Cook

"Ik heb het zo d-r-u-k! Ik heb zoveel te doen. Doe dit … doe dat … en nu zoek ik mijn schoen! Ik heb een brok in mijn keel, een knoop in mijn maag en ik moet nog zoveel leren! Ik heb zeven mensen nodig om alles te doen … kon ik mijzelf maar kopiëren!

Lees verder
Recensie
Hoe lief ik je heb, Diverse auteurs

Sommige boeken koester je en wil je eerst héél graag zelf houden. Dit is er zo een! Met de heerlijke gedichten en prachtige illustraties droom je even helemaal weg. Om te delen met de liefste kinderen.

Lees verder
Recensie
Voor wie is de toverdrank, Lisette Valk

Maakt Nout een toverdrank om zelf te veranderen? Of om zijn vader te veranderen? In dit heerlijke boek kies je zelf je verhaal!

Lees verder

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!