PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

De Gorgels

En toen?
Jochem Myjer

Ga op zoek naar je eigen geschiedenis met de Gorgels. Uniek invulboek om samen met je familie in te vullen. Inclusief uitklap-stamboom.

Recensies Kinderboeken

Waar kom jij vandaan? Dit nieuwe boek van De Gorgels bevat niet alleen twee verhalen, je kunt ook je eigen geschiedenis invullen. Kinderen worden gestimuleerd vragen te stellen aan hun (groot)ouders. Interessante weetjes, bijzondere verhalen, grappige gebeurtenissen, geheimen van vroeger…

Julia Roelofs (7 jaar): ‘Ik vind het een leuk boek met veel geschiedenis. Meestal beleeft Melle ergens anders een avontuur maar nu is dat bij zijn opa en oma. Het zit ook vol spanning. Vooral de opdrachten zijn leuk.’

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!