PO Management

Open menu
Thema's

Adverteren

PO Management is hét platform voor beslissers in het primair onderwijs. Het bookmagazine verschijnt in april en november en wordt gratis verspreid in een oplage van 8.500 exemplaren onder alle scholen en besturen.

PO Management biedt organisaties verschillende mogelijkheden om te adverteren, zowel in het bookmagazine als op de website. Redactionele bijdragen zijn alleen mogelijk na goedkeuring van de redactie.

Redactie
Frank Stienissen
Dennenlaan 11
5553 CV Valkenswaard
frank@stienissenmedia.nl
Uitgeverij
Leuker.nu BV
Hoofdstraat 119
9944 AD Nieuwolda
sabine@leuker.nu
Advertenties
PO Management | Sales
Sander Bellinga
sander@pomanagement.nl
06 39 56 67 63

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!