PO Management

Open menu
Thema's

Adverteren

PO Management is hét platform voor beslissers in het primair onderwijs. Het bookmagazine verschijnt in april en november en wordt gratis verspreid in een oplage van 7.800 exemplaren onder alle scholen en besturen in het primair onderwijs in Nederland.

PO Management biedt organisaties verschillende mogelijkheden om te adverteren, zowel in het bookmagazine, de nieuwsbrief als op de website. Redactionele bijdragen zijn daarbij ook mogelijk, maar worden alleen geplaatst na goedkeuring van de redactie.

Redactie
Sabine Kokee
Hoofdstraat 119
9944 AD Nieuwolda
info@pomanagement.nl
Uitgeverij
Leuker.nu
Hoofdstraat 119
9944 AD Nieuwolda
sabine@leuker.nu
Advertenties
PO Management | Sales
Klaas Bellinga
klaas@leuker.nu
06 51 50 33 07

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!