PO Management

Open menu
Thema's

Recensies Kinderboeken

Leuker.nu, de uitgever van PO Management is de stationschef van het KinderZwerfboekstation in Nieuwolda. KinderZwerfboek vindt dat álle kinderen moeten kunnen lezen. Dat vinden wij ook! Wij zetten ons elke dag in voor beter onderwijs voor kinderen. Daarom namen wij het initiatief voor een KinderZwerfboekStation in Nieuwolda. Kinderen vinden daar gratis boeken die ze thuis kunnen lezen en verder kunnen laten zwerven. Kinderen die lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst. Als kinderen thuis boeken lezen, gaan ze gemiddeld drie jaar langer naar school. Daar zetten wij ons graag voor in.

Wij ontvangen regelmatig recensie-exemplaren van kinderboeken. Op deze webpagina vindt u onze recensies. De boeken vinden hun plek in het KinderZwerfboekstation bij OBS Letterwies in Nieuwolda, de plaats waar wij gevestigd zijn.

Kijk voor meer informatie op Zwerfboek.nl

Kinder Zwerfboek
Recensie
Letterpret (7-9 jaar), Samenstelling: Sacha Kolk

Zomers doeboek voor kinderen van 7-9 jaar, vol met bekende kinderhelden (zoals Dolfje Weerwolfje, Mees Kees en Dog Man), spelletjes, puzzels en kleurplaten. Van elk verkocht boek doneert Bol.com een exemplaar van dit boek aan Stichting Jarige Job.

Lees verder
Recensie
Letterpret (4-6 jaar), Samenstelling: Sacha Kolk

Zomers doeboek voor kinderen van 4-6 jaar, vol met bekende kinderhelden (zoals Woezel en Pip, Muis en De Gorgels), spelletjes, puzzels en kleurplaten. Van elk verkocht boek doneert Bol.com een exemplaar van dit boek aan Stichting Jarige Job.

Lees verder
Recensie
Magneetje, Milja Praagman

Heerlijke gedichten voor jong en oud met prachtige tekeningen.

Lees verder
Recensie
Ik heb het zo druk!, Julia Cook

"Ik heb het zo d-r-u-k! Ik heb zoveel te doen. Doe dit … doe dat … en nu zoek ik mijn schoen! Ik heb een brok in mijn keel, een knoop in mijn maag en ik moet nog zoveel leren! Ik heb zeven mensen nodig om alles te doen … kon ik mijzelf maar kopiëren!

Lees verder
Recensie
Hoe lief ik je heb, Diverse auteurs

Sommige boeken koester je en wil je eerst héél graag zelf houden. Dit is er zo een! Met de heerlijke gedichten en prachtige illustraties droom je even helemaal weg. Om te delen met de liefste kinderen.

Lees verder
Recensie
Voor wie is de toverdrank, Lisette Valk

Maakt Nout een toverdrank om zelf te veranderen? Of om zijn vader te veranderen? In dit heerlijke boek kies je zelf je verhaal!

Lees verder
Recensie
Ridder Roa, Pim Lammers

Wat een spannend en origineel boek waarin een prinses (als ridder) een andere prinses redt! In dit moderne sprookje is niets wat het lijkt. Hilarisch!

Lees verder
Recensie
Op zoek naar Tom, Fatti Burke

Boek vol prachtige zoekplaten met informatie over hoe de oude Egyptenaren leefden, gemaakt in samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden.

Lees verder
Recensie
Virgil is de beste, Simon Mugford & Dan Green

Virgil van Dijk is een echte voetbalheld. In dit boek ontdek je alles wat er over hem te weten valt!

Lees verder
Recensie
Waar is de rode trein?, Melanie Brockamp

Heerlijk groot stevig boek met prachtige platen die je kunt uitklappen en samen met kinderen naar de trein te zoeken. 

Lees verder

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!