PO Management

Open menu
Thema's

Aanmelden nieuwsbrief

PO Management is een uniek bookmagazine voor schooldirecteuren en bestuurders dat twee keer per jaar gratis naar alle scholen in het primair onderwijs wordt gestuurd. Op onze website verschijnen het hele jaar door nieuwe artikelen over schoolontwikkeling en professionalisering. Dus wilt u op de hoogte blijven van interessante aanbiedingen en nieuwe artikelen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!