PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Hallo allemaal!

Het leukste voorleesboek door juffen en meesters
Diverse juffen en meesters

Hallo allemaal! Dit is misschien wel het leukste voorleesboek en in elk geval een unieke uitgave omdat het is geschreven door juffen en meesters.

Recensies Kinderboeken

Maar liefst 21 bekende juffen en meesters hebben een verhaal geschreven voor dit boek dat zij zelf zouden willen voorlezen in hun klas. En zelfs de illustraties zijn gemaakt door een juf. Het resultaat is een fijn boek vol avonturen, betoverende sprookjes en vooral voor kinderen van 6 tot 12 jaar herkenbare situaties op of rondom school.

In het boek staan verhalen van onder anderen juf Sanne, juf Maike, meester Sander en meester Ismael. De illustraties zijn gemaakt door juf Annemarie.

Kijk op https://www.youtube.com/watch?v=XY2FeRBTdMs&t=4s voor een vlog van de juffen en meesters die een verhaal schreven voor dit boek.

Deze recensie is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management, PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!