PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Het jongetje dat niet stil kon zitten

Barbara Esham

David doet echt zijn beste om rustig stil te zitten, maar ... zijn handen beginnen altijd vanzelf met zijn pen te friemelen. Zijn benen proberen soms weg te rennen van zijn stoel en zijn hoofd schiet steeds vol met geweldige ideeën.

Recensies Kinderboeken

Wat een heerlijk boek over David die last heeft van de wiebelfriemelkriebels. Hij krijgt de hele dag fantastische ideeën. Heel mooi, maar als hij daar mee aan de slag gaat (direct natuurlijk!) vergeet hij op te letten in de les. En de juf moppert elke dag op hem...

Gelukkig is David zo creatief dat hij ook hier een geweldige oplossing voor vindt!

Veel kinderen (maar ook leerkrachten en ouders) zullen zich in dit verhaal herkennen. David lost zijn probleem zelf op. Zijn aanpak nodigt uit om het met je kind of leerling(en) te hebben over hoe zijn een bepaald probleem kunnen oplossen. 

Een grappig verhaal met een positief slot dat tot veel mooie gesprekken met kinderen zal leiden!

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!