PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Waar is de rode trein?

Een groot zoekboek
Melanie Brockamp

Heerlijk groot stevig boek met prachtige platen die je kunt uitklappen en samen met kinderen naar de trein te zoeken. 

Recensies Kinderboeken

Wat een geweldig boek om samen met kinderen uren in te kijken! Als je de prachtige platen (op stevig karton) helemaal openklapt heb je maar liefst 72 cm x 32 cm (b x h) kijkplezier. 

Je raakt niet uitgekeken in dit supergrote zoekboek. Je maakt samen met kinderen een avontuurlijke treinreis, waarin je elke keer iets nieuws ontdekt! De trein rijdt door de gaten heen naar de volgende pagina.  

Allemaal instappen, we gaan vertrekken!
Gijs en Lotte gaan samen met hun ouders en hun kleine broertje Tim op bezoek bij opa en oma, met de trein! De rode trein rijdt dwars door de stad, over het platteland, langs de zee en door de bergen.
Gijs en Lotte kijken hun ogen uit. Wordt er nu ingebroken in het dinomuseum? Stop de trein, de hond is ontsnapt!
Wat is er veel te zien en te ontdekken onderweg!

Dit dikke kartonboek met zoekplaten neemt je mee op reis. De vele details en verborgen grapjes op de grote uitklapplaten met kijkgaten nodigen uit om te zoeken.

Een feest vol ontdekkingen voor kleine én grote reizigers en treinliefhebbers!

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!