Agenda
Finance in het onderwijs
05 juni 2018

Op deze 7e editie van dit jaarcongres staat 'Toekomstgericht werken in het onderwijs' centraal. Voor iedereen die zich actief bezighoudt met de integrale financiële besturing in het onderwijs. Met inspirerende bijdragen van onder andere keynote Marc Vermeulen (hoogleraar Onderwijssociologie, Tilburg University).
Ga naar de website

Conferentie Collaborative Professionalism
26 september 2018

Prof. Andy Hargreaves bespreekt tijdens deze dag op basis van onderzoek in verschillende landen hoe samenwerken leidt tot verbetering van het onderwijs. Hij licht het verschil toe tussen professioneel samenwerken en samen werken aan professionaliteit. Dit congres is interessant voor iedereen die leiding geeft aan onderwijskundige processen, bijvoorbeeld interne begeleiders, coördinator, directeuren, leidinggevenden, bestuurders, bovenschools managers, leraren/docenten in het primair en voortgezet onderwijs, MBO en HBO.
Ga naar de website

Mindset: Laat talent groeien!
05 oktober 2018

Goed onderwijs draait om het ontwikkelen van kwaliteiten en talenten bij kinderen. De mindset waarmee we dat doen is van cruciaal belang voor die ontwikkeling. James Nottingham, auteur van onder meer Challenging Learning, geeft je de nieuwste inzichten op het gebied van mindset. De congresbrochure en het aanmeldformulier vind je op www.aanmelder.nl/mindset. Mindset: Laat talent groeien! is een initiatief van Platform Mindset in samenwerking met RPCZ, Bazalt en HCO.
Ga naar de website

Leren zichtbaar maken
08 november 2018

Op 8 en 9 november komt, voor het vijfde jaar op rij, prof. John Hattie naar Nederland om zijn werk en ervaringen te delen. Dit jaar met een nieuw concept voor wie al bekend is met zijn werk. En natuurlijk ook een interessant programma voor degenen voor wie Leren zichtbaar maken nieuw is. Het programma kun je binnenkort vinden op www.lerenzichtbaarmaken.nl. Dit congres is een gezamenlijk project van Bazalt, HCO, RPCZ en OnderwijsAdvies.
Ga naar de website

10 jaar HRM & het Onderwijs
27 november 2018

Dit jaarcongres is hèt platform voor HR, bestuurders en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector en kinderopvang. Een dag over onder andere de actuele veranderingen van arbeidsmarkt en onderwijs, HR-beleid en alle ins en outs van personeel en organisatie binnen het onderwijs (PO/VO/MBO/HBO).
Ga naar de website

Partners

Stienissen Media
Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Cadenza Highschool
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!