PO Management

Open menu
Thema's
Agenda
Iedereen taalcompetent!
14 december 2023

In 2023 organiseert de Taalunie opnieuw een implementatieconferentie, deze keer met het thema 'Iedereen taalcompetent'. De conferentie vindt plaats op 14 en 15 december en biedt deelnemers de mogelijkheid om samen te werken aan de verdere implementatie van taalcompetentie in de onderwijspraktijk. Het programma is samengesteld rond de volgende thema's: - Integratie binnen het vak Nederlands/leergebied taal - Taal in andere vakken - Taalcompetente leraren - Taal & identiteit - Taalbeleid
Ga naar de website

Het Nationaal taalcongres
17 januari 2024

Een verrassende dag vol onderwijsinspiratie voor taaldocenten en leerkrachten, georganiseerd door Malmberg en Onderwijs van Morgen. Met een speciaal programma voor het basisonderwijs.
Ga naar de website

Congres Talent in de klas
11 april 2024

Hoe ga je om met (hoog)begaafdheid in de klas? Tijdens dit congres komen verschillende experts aan het woord.
Ga naar de website

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!