Agenda
Nationale Dyslexie Conferentie
21 maart 2018

Meer dan 30 prominente sprekers delen op woensdag 21 maart 2018 graag nieuwe wetenschappelijke inzichten, inhoudelijke adviezen en praktische handvatten met u. Want actuele onderzoeksresultaten, nieuwe inzichten en ervaringen maken dat het zorglandschap rondom leesproblemen en dyslexie blijft veranderen en verbeteren. Het volledige zorgcontinuüm krijgt maximaal aandacht op de Nationale Dyslexie Conferentie 2018. Van goed leesonderwijs tot effectieve interventies, van preventieve tot compenserende maatregelen. Met als doel: bestrijding van kansenongelijkheid en stimulering van talent.
Ga naar de website

Kagan Experience
13 april 2018

VANDAAG GELEERD, MORGEN TOEGEPAST Leerlingen willen, praten, bewegen, samenwerken. Met de structuren die prof. dr. spencer Kagan ontwikkelde wordt samenwerken zo gestructureerd dat het meer oplevert dan individueel werken. Leerlingen mogen praten, bewegen en samenwerken. Het positieve effect van het werken met Kagan Structuren is in talloze studies bewezen. NU GAAT PROF.DR.SPENCER KAGAN EEN STAP VERDER Hij integreert de wetenschap van het brein in de dagelijkse lespraktijk. Tientallen tools maken je leerklimaat nog sterker. Leraren en leerlingen profiteren daarvan. De Kagan Experience biedt je kennis over het brein en laat je ervaren waarop je brein reageert. En je krijgt tientallen tools om je onderwijs breinvriendelijk te maken. Nog steeds op prof. dr. Kagan’s unieke, interactieve en coöperatieve wijze. VOOR WIE Dit congres is interessant voor en afgestemd op directeuren, leidinggevenden, leraren/docenten en intern begeleiders en coördinatoren in het primair en voortgezet onderwijs, MBO en HBO. Overal waar je leerlingen leest, gaat het ook over studenten. En waar je leraren leest, bedoelen we ook docenten.
Ga naar de website

Partners

Stienissen Media
Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Cadenza Highschool
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!