PO Management

Open menu
Thema's
Agenda
NIVOZ Onderwijsavond: Over onderwijs dat de menselijke waardigheid recht doet
15 juni 2022

Leraren en leerlingen zijn geen robots, zij hebben hun eigenheid die gerespecteerd moet worden. Wat betekent het om recht te doen aan de universele rechten van mensen en dus ook oog te hebben voor dat wat er hier en nu voor dit kind nodig is? In hoeverre wordt het recht op onderwijs en het recht op goed en passend onderwijs voor elk kind in Nederland nageleefd?
Ga naar de website

Het Nationaal Onderwijs Congres 2022
06 oktober 2022

Het Nationaal Onderwijs Congres 2022 biedt op 6 en 7 oktober 2022 inspirerende sessies en best practises om geluk te vinden in de dagelijkse chaos en geeft handvatten om jouw onderwijsomgeving chaos-proof te maken. Topsprekers als Erik van ‘t Zelfde, Jan van Halst, Paul Baan en Meester Jesper, interactieve pleinen, cabaret, de prachtige locatie en heerlijke versnaperingen maken de dag tot een ware beleving.
Ga naar de website

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!