Agenda
Jongens in het primair onderwijs
14 november 2018

Veel jongens groeien anders op dan meisjes: denk aan hun sterkere behoefte aan beweging. In fysiek opzicht laten ze zich maar al te graag gelden. Hun brein rijpt langzamer en meer onregelmatig. Ook hun taalontwikkeling verloopt anders dan bij meisjes, meer via beweging en dingen doen of maken. Opvoeden is uitvinden. Hoe kunt u met plezier inspelen op de ontwikkeling en creatieve energie van jongens?
Ga naar de website

10 jaar HRM & het Onderwijs
27 november 2018

Dit jaarcongres is hèt platform voor HR, bestuurders en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector en kinderopvang. Een dag over onder andere de actuele veranderingen van arbeidsmarkt en onderwijs, HR-beleid en alle ins en outs van personeel en organisatie binnen het onderwijs (PO/VO/MBO/HBO).
Ga naar de website

Partners

Stienissen Media
Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!