PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Peiter Konijn: Alles heeft een staartje

Rachel Bright, Nicola Kinnear, Beatrix Potter

De wereldberoemde Pieter Konijn van Beatrix Potter is opnieuw getekend in dit nieuwe avontuur waarin hij graag uitvinder wil worden. Gaat dat lukken?

Recensies Kinderboeken

Pieter Konijn wil graag uitvinder worden, maar één ding staat hem in de weg: hij is erg vergeetachtig. Als hij weer eens vergeet om zijn modderige pootjes af te vegen, loopt hij over het schone wasgoed van zijn moeder. Om het goed te maken, bedenkt hij een geniaal idee. Een supersnelle wasluchtlijn! Maar als zijn goede vriend Eekhoorn Hakketak hem komt helpen, vergeet Pieter Konijn dat de waslijn misschien toch niet sterk genoeg is voor hen beiden…

In dit spannende verhaal heeft Pieter Konijn een hoop problemen op te lossen. Gelukkig is hij heel creatief. Met de kleinste kinderen valt er heel veel te zien in dit prachtige prentenboek, grote kinderen zullen vast lachen om de grappige avonturen van Pieter Konijn en zijn vriend Eekhoorn Hakketak. De wijze lessen uit het boek krijg je op de koop toe. 

Nooit meer vergeten, niets te vergeten. Tja, dat is voor iedereen wel handig!

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!