PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Letterpret (4-6 jaar)

Een doeboek voor pretletters van 4-6 jaar
Samenstelling: Sacha Kolk

Zomers doeboek voor kinderen van 4-6 jaar, vol met bekende kinderhelden (zoals Woezel en Pip, Muis en De Gorgels), spelletjes, puzzels en kleurplaten. Van elk verkocht boek doneert Bol.com een exemplaar van dit boek aan Stichting Jarige Job.

Recensies Kinderboeken

Gun je alle kinderen zo'n lekker zomerboek? Bol.com doneert van elk verkocht boek een exemplaar van dit boek aan Stichting Jarige Job.

Stichting Jarige Job helpt kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is, door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!

Met Letterpret kunnen kinderen van 4-6 jaar op avontuur met o.a. Woezel & Pip, Kikker, Muis, De Gorgels, Fien & Teun en Foeksia de miniheks. In dit kleurrijke, vrolijke doeboek kunnen kinderen alleen of samen met andere kinderen of volwassenen spannende verhalen lezen, lachen om moppen, spelletjes spelen en kleurplaten kleuren. Zorg voor potloden of stiften en puzzel en knutsel en breng kinderen zo de liefde bij voor boeken. 

 

 

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!