PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

De Chocoladetandarts

en 237 andere waanzinnige beroepen
Tosca Menten

'Ik wil geen juf worden. Straks krijg ik mezelf in de klas.'

'De chocoladetandarts' is een nieuwe hilarische verhalenbundel over waanzinnige beroepen die alleen Tosca Menten kan bedenken. Haar knotsgekke verhalen worden aangevuld met nutteloze weetjes, maffe lijstjes, grappige cartoons en heel veel geestige tekeningen van Geert Gratama.

Recensies Kinderboeken

Wat doet een goudvismasseur?

Moet een vogeldirigent kunnen zingen?

Is slakkenverhuizer zwaar werk?

Voor alle kinderen die nog niet weten wat ze later willen worden: een boek vol knotsgekke verhalen over vreemde, spannende, vieze, grappige maar vooral waanzinnige beroepen!

De geweldige tekeningen van Geert Gratama zijn een prachtige aanvulling op de heerlijke teksten van Tosca Menten. Een boek om in te bladeren, stukjes te lezen en te lachen. Of gewoon in één ruk uit te lezen. Of je nou klein bent of groot (en allang een beroep hebt). Een voorbeeld:

BANANENKROMTREKKER
Uitdagende banaan binnen ons familiebedrijf TKB (Tweede Kans voor Bananen). Middels een zelfontwikkelde methode trekt u onverkoopbare rechte bananen krom. Standplaats: Schillendam.

Als je na het lezen van dit boek nog niet van lezen houdt... aanrader!

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!