PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Magneetje

Gedichtenbundel
Milja Praagman

Heerlijke gedichten voor jong en oud met prachtige tekeningen.

Recensies Kinderboeken

Jij en ik

Wij passen,
jij en ik.

Waar ik precies begin,
ik heb geen flauw idee
maar het einde, dat ben jij.

Het kan niet anders
of wij komen uit
precies hetzelfde ei.

Prachtig toch?! Dit boek staat vol met heerlijke gedichten en prachtige tekeningen van Milja Praagman. Gedichten over jij en ik, over dat ene ogenblik, over ruzie en herrie, over een meisje in oma en een oma meisje. Soms dromerig, dan weer nuchter. Vol verwondering en wonderschoon geïllustreerd.

Wat heerlijk als je als kind zulke mooie taal krijgt aangereikt en wat heerlijk om dit als leerkracht, ouder of wie dan ook voor te lezen!

 

 

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!