PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Later wil ik klein worden

Prentenboek
Job van Gelder

Droom mee over later met dit prachtige prentenboek vol leuke gedichtjes.

Recensies Kinderboeken

Ik heb van m'n ouwe ome Piet

een vissenkom gekregen.

Daar plons ik elke ochtend in,

precies om kwart voor negen.

Wat wil jij later worden als je groot bent? De kinderen in dit prentenboek weten het wel. De dochter van de fietsenmaker wil ietsenmaker zijn. De jongen die astronaut wil worden bouwt een raket waar zijn hele familie in past. En het meisje met een piraat als vader wil gewoon haar eigen koers varen.

'Jij wordt net als ik', zegt m'n vader. 

'Een piraat uit één stuk steen!

Wat ben je toch knap met zo'n lap voor je oog.

Leuk bij je houten been!'

Job van Gelder schreeft de teksten en maakten de prachtige tekeningen waarop ontzettend veel te zien is. Het boek is grappig en de verhaaltjes lezen als sprookjes. Een boek om lekker bij weg te dromen!

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!