PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Kinderen van ver

Heb je zelf de oorlog meegemaakt? Ik wel.
Martine Letterie

Miguel Bellinga (10 jaar) uit Hoogeveen las het boek. Hij schrijft: “Ik vind het boek zelf erg leerzaam omdat je kan leren dat je blij mag zijn met wat je hebt. En dat andere kinderen het veel slechter kunnen hebben."

Recensies Kinderboeken

In dit voorleesboek beschrijft Martine Letterie het leven van vier kinderen die met hun familie moesten vluchten voor oorlog en geweld. Ze baseerde de verhalen op gesprekken met kinderen uit Syrië en Afghanistan.

Miguel Bellinga (10 jaar) uit Hoogeveen las het boek. Hij schrijft:

“Ik vind het boek zelf erg leerzaam omdat je kan leren dat je blij mag zijn met wat je hebt. En dat andere kinderen het veel slechter kunnen hebben. Ik raad dit boek vooral aan omdat je kunt leren van wat die mensen allemaal meemaken. Hopelijk gaat u dit boek lezen. Veel leesplezier.”

Deze recensie is geschreven door
Miguel Bellinga
Miguel Bellinga, Leerling basisonderwijs, Hoogeveen

Miguel Bellinga (10 jaar) is dol op lezen en schrijft voor PO Management recensies van kinderboeken.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!