PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Binnen in de boom

Marketa Spackova & Ekaterina Kolesnikova

In dit prentenboek klap je de boom steeds verder open om de bewoners te ontdekken. Mét flapjes en heel veel leuke weetjes!

Recensies Kinderboeken

 

Dit boek bestaat uit twee delen. Rechts klap je de boom steeds verder open en ontdek je welke dieren er allemaal in een oude eik wonen. De familie eekhoorn, de staartmees en de dwerguil bijvoorbeeld! Je neemt een kijkje in de kamer van de slaapmuis die zich klaarmaakt voor de winter. En heb je de drukke insectensnelweg onder de schors van de boom wel gezien? Dikke pret dus met kleine kinderen.

Links vind je eigenlijk nog een boek met pagina's vol leuke weetjes over dieren. Je leert zo bijvoorbeeld alles over de wereld van de mezen, wie er leven op die open plek in het bos en welke dieren knappe kunsten verrichten. Wist je dat vleermuizen echte acrobaten zijn?

Kinderen kunnen uren zoet zijn met dit boek waarin ze steeds weer iets nieuws ontdekken. Het is eigenlijk een 'prentenboek/flapjesboek voor gevorderden'. Geen verhaal, maar ontdekken en leren. De prachtige illustraties trekken je het boek in. Natuurlijk wil je in de boom kijken wie er allemaal wonen!

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

Leuker.nu
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij leren
Inspirify
AVS
Van Rooij Communicatie
Maak je eigen onderwijsboek
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!