PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Drakenstorm

De drakenleerling
Alastair Chisholm

In dit spannende boek ontdekt Tom dat hij een Drakenziener is. Wat een avontuur. Ben jij ook een Drakenziener? Doe de test op www.kinderboeken.nl/drakenstorm

Recensies Kinderboeken

EEN DRAAK.
Tom hapte naar adem. Een echte draak! Het was een draak!

'Je hoeft niet bang te zijn hoor,' zei Malik zachtjes.
Maar het is een draak! dacht Tom. En toch was hij, gek genoeg, niet bang. Je zou denken dat hij doodsangsten uit moest staan! Maar...

In dit spannende boek ontdekt Tom dat hij een Drakenziener is. Hij wordt lide van het Drakenzienersgilde waar hij gaat wonen, trainen en les krijgt over draken. Tom leert zijn eigen draak op te roepen, te verzorgen en hij leert drakenracen. Maar draken zijn verboden... dus moet het allemaal in het diepste geheim gebeuren.

Tom moet alles achterlaten: zijn huis, zijn ouders. Kan hij dat wel? Wil en kan hij wel echt een Drakenziener zijn? 

Drakenstorm is een spannende serie voor jongens én meisjes over geheimzinnige draken die je niet zomaar kunt zien. Een leuk boek voor kinderen vanaf 8 jaar.

De kinderen gaan er vast helemaal in op. En extra leuk: Op www.kinderboeken.nl/drakenstorm kunnen ze testen of ze zelf ook een Drakenziener zijn!

Deze recensie is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management, PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

Leuker.nu
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij leren
Inspirify
AVS
Van Rooij Communicatie
Maak je eigen onderwijsboek
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!