PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Gameboek - Schaduwkraai

Spion, magiër of strijder, wie ben jij?
Marcel Groenewegen, Maarten Donders

Dit boek leest als een game! In dit spannende fantasyverhaal kies je welke held je wil zijn en bepaal je zelf het verhaal.

Recensies Kinderboeken

"Het pad gaat dieper het bos in. Als je kunt SPOORZOEKEN, ga dan naar 34. Zo niet, ga dan naar 54." In dit boek beleef je, net als in games, je eigen verhaal! Na elke alinea sta je voor een nieuwe keuze. Dat maakt dit een interactief en ontzettend spannend boek.

Ulvenria wordt bedreigd door de kwade heer Raznor. Hij heeft met zijn leger van gnarken een stad in het noorden aangevallen en bedreigt nu ook de rest van het land. Het is aan de lezer om hem te verslaan. In een wereld vol fantasie vecht je met trollen en praat je met dwergen. Je lost raadsels op en zoekt naar magische schatten en geheime deuren. 

Over Marcel Groenewegen: ‘Ik bedacht dit boek voor mijn kinderen, die liever gamen dan lezen. Schaduwkraai leest als een game, de lezer maakt keuzes en die bepalen het verhaal. Ik hoop dat dit nog veel meer kinderen aanzet tot lezen!’

Marcel Groenewegen is muzikant en schrijver. Hij is bassist van The Kik en schrijft o.a. boeken en columns.

Deze recensie is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management, PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!