PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

De knotsgekke kast

Marte Jongbloed & Juliette de Wit

Zip en Loef passen op de meubelwinkelvan hun ouders. Als ze een bestelling aannemen voor bijzondere meubels gaat het helemaal mis. Of toch niet?

Spannend en grappig verhaal voor kinderen van 7-8 jaar op AVI-niveau E4.

Recensies Kinderboeken

De ouders van Zip en Loef zijn ziek. Omdat ze toch vakantie hebben, passen Zip en Loef nu op de meubelwinkel van hun ouders. Dat gaat best goed, tot mevrouw Stol een felgroene kast wil, en allemaal verschillende kleuren stoelen. En dan wil ze ook nog de bank in een andere kleur en wel snel!

Zip en Loef nemen de bestelling aan, maar of dat goed gaat?

Ze merken al snel dat het moeilijk is om een goede stoel te maken.
De poten moeten allemaal even lang zijn.
'Van de langste poten zagen we straks een stukje af', zegt Zip.

De knotsgekke kast is een origineel, grappig verhaal. 

AVI-niveau E4

Voor kinderen 7-8 jaar.

Deze recensie is geschreven door
Sabine Kokee
Sabine Kokee, Leuker.nu

Sabine Kokee richt zich als directeur/uitgever met uitgeverij Leuker.nu op het maken van uitgaven voor professionals in het onderwijs, met name voor leerkrachten en directeuren in het basisonderwijs. Sabine is de uitgever van PO Management.

Partners

Leuker.nu
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij leren
Inspirify
AVS
Van Rooij Communicatie
Maak je eigen onderwijsboek
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!