PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Foeksia de miniheks

Het vrolijke voorleesboek
Paul van Loon

Fantastisch voorleesboek vol met toverspreuken en heksenstreken en spannende avonturen.

Recensies Kinderboeken

Bange dromen na het lezen van dit boek? Nee hoor, na het lezen van het verhaal Een huis vol spoken dat ook in dit leuke voorleesboek staat, kunnen kinderen met een gerust hart naar bed.

De illustraties van Saskia Halfmouw brengen de verhalen tot leven. Spannend, maar niet té, vooral grappig. Echt een boek om met veel plezier voor te lezen en je helemaal in te leven in het verhaal! WAKKABAKKABOE!!!

Deze recensie is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management, PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!