PO Management

Open menu
Thema's
Slim!

Zing een lied

Annie M.G. Smidt

Zingen, lezen, of voordragen als mooie grappige gedichtjes, in dit boek van Annie M.G. Schmidt staan al je favorieten.

Recensies Kinderboeken

De kat van Ome Willem is op reis geweest...

Ik ben lekker stout!

Dit is de spin Sebastiaan...

Dikkertje Dap klom op de trap...

Beertje Pippeloentje...

 

Veel liedjes van Annie M.G. Schmidt zitten in ons collectieve geheugen en verdienen ook een plek in het hoofd van de kinderen van nu. Zing ze of lees ze voor. Met dit prachtig geïllustreerde boek met tekeningen van Noëlle Smit wordt dat sowieso een feest!

Deze recensie is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management, PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!