PO Management

Open menu
Thema's
Laura Walter-Goudsmit

Laura Walter-Goudsmit

Edutrainers

Laura: “Als vrouw, moeder en directeur van Edutrainers streef ik naar beter (digitaal) onderwijs voor en door leraren. Zodat alle kinderen de juiste digitale geletterdheid en vaardigheden ontwikkelen, waardoor ze optimaal kunnen functioneren in de digitaal transformerende maatschappij.”

Columnoverzicht
Digitaal onderwijs is toch ook gewoon onderwijs?
Digitaal onderwijs is toch ook gewoon onderwijs?

Digitalisering kan het onderwijs enorm verrijken, maar nooit de leraar vervangen. De afgelopen jaren was technologie een middel om de continuïteit van het onderwijs te waarborgen. Nu is het tijd voor de integratie van digitale geletterdheid van leerlingen in het curriculum. Scholen staan vol met digitale middelen en toepassingen, maar een goede integratie van technologie in het dagelijks onderwijs is voor velen nog een zoektocht.


Lees verderLaura Walter-Goudsmit

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!