PO Management

Open menu
Thema's
Robbert Gorissen

Robbert Gorissen

Waarom Leiderschap

Al van jongs af aan is Robbert geboeid door leiderschap: teams leiden, jongeren trainen en leiders coachen. Na zijn leiderschapsstudie in Sydney, Australië, is leiderschap eigenlijk vanzelf zijn beroep geworden. Teams van 50, 100 of 250 man leidinggeven is hem niet vreemd. Hij coacht en traint individuele leiders en organisaties zodat ze hun beste bijdrage kunnen leveren. Ook werkt hij graag met jongeren om ze tot leiders te laten uitgroeien. Wat hij belangrijk vindt: slim werken, samen innovatief zijn en successen vieren!

Waarom Leiderschap

Waarom Leiderschap is een platform over leiderschap en begeleidt individuen, teams en organisaties in hun groei. Met als missie: ‘Meer gezonde leiders maakt een sterkere samenleving.’

Training

Waarom Leiderschap verzorgt trainingen op scholen bij het boek. Voor meer informatie, stuur een mail naar coach@waaromleiderschap.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Columnoverzicht
De estafette van het leiderschap
De estafette van het leiderschap

Samen met mijn vrouw voed ik twee prachtige kinderen op. Laatst bracht ik ze naar school en zag ik ze enthousiast de school in rennen. Toen schoot me iets te binnen wat mij niet meer losliet: ‘Misschien zitten hier op school wel de toekomstige leiders van het land of de directeuren die onze ondernemingen gaan leiden over een paar jaar.’ Deze intrigerende gedachte heeft mij een aantal weken bezig gehouden.

In Nederland hebben we het volop over ‘duurzaam ondernemen’ en ‘global change’. We raken er steeds meer van overtuigd dat we de planeet moeten redden en de economie moeten veranderen. Alles moet sneller, beter en efficiënter. Groeien is het toverwoord en we geven elk product een keurmerk. Goede dingen en ik ben er een voorstander van! Het is belangrijk dat we een verschil maken in de wereld. Maar aan wat voor generatie dragen wij het over?


Lees verderRobbert Gorissen

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!