PO Management

Open menu
Thema's
Hoe keer je negatieve groepsdynamiek?

Hoe keer je negatieve groepsdynamiek?

Iedere ervaren leerkracht treft weleens een onhandelbare klas. Zelfs al heb je de nodige kilometers op de teller en beschik je over ruime ervaring, soms krijg je de negatieve energie niet omgedraaid. Wat nu? Blik op oneindig en wachten tot het jaar voorbij is? Of – erger nog – jezelf ziek melden? Waarom zou je? Met de tools van Klasse(n)Kracht® verander ook jij de groepsdynamiek.

"Nieuwe uitgave van Klasse(n)Kracht verschenen."

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!