PO Management

Open menu
Thema's
Column header

Nieuw: digitale leerlijn verkeer!

Wil je je leerlingen op een leuke én leerzame manier alles leren over actuele verkeersthema’s? Kies dan voor de nieuwe digitale leerlijn van ANWB Streetwise waarmee kinderen de verkeerstheorie leren op een manier die helemaal bij hen past.

Als het aan de ANWB ligt, zijn er nul verkeersdoden in 2050. Daarom krijgen kinderen al vroeg verkeersles op school. Vanaf aankomend schooljaar kun je al aan de slag met de gloednieuwe digitaal lesprogramma vol spannende verhaallijnen en gamification.

Wat kun je verwachten?
Kinderen volgen klassikale modules en individuele oefeningen over de meest hedendaagse onderwerpen, zoals afleiding, elektrische voertuigen en sociale groepsdruk. Alle groepen van de basisschool kunnen met het lesprogramma aan de slag en voor alle lessen geldt dat ze aansluiten op de praktijklessen én leerdoelen.

Wat zijn de voordelen?
De doorlopende leerlijn is onderdeel van het Streetwise totaalpakket. Als leerkracht staat het je vrij om de lessen te behandelen die het meest relevant zijn voor jouw klas. Denk aan een school die zich in een stad bevindt of een school in een dorp, daarvoor zijn sommige thema’s juist relevanter of minder relevant. Als leerkracht krijg je inzicht op de voortgang van jouw leerlingen, zodat je waar gewenst extra aandacht kunt geven aan thema’s. Ook kun je het programma met de minimale voorbereiding en nakijkwerk inzetten. De leerlijn is ontwikkeld in nauwe samenwerking met verkeers- en onderwijsexperts, leerkrachten, ouders én leerlingen.

Wil jij je leerlingen voorbereiden op het verkeer? Probeer dan komend schooljaar de digitale leerlijn gratis uit!

Deze column is geschreven door
Profiel
Bas, ANWB

Bas is Manager operatie Streetwise | ANWB maatschappelijke projecten

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!