PO Management

Open menu
Thema's
Mooi Inzichtelijk

Mooi Inzichtelijk

Wat begon als een tool om medewerkers in het onderwijs vitaal en gemotiveerd te houden, is in de loop der jaren uitgegroeid – of liever: uitgebouwd – tot een compleet HRD-systeem. In dit systeem kunnen onderwijsorganisaties hun eigen visie en koersplan tot uiting brengen in onder meer de gesprekkencycli en aanverwante HRM-instrumenten.

"Flexibiliteit vanuit eigen regie."

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Eddy Fidom
Eddy Fidom

MOOI (Medewerker Onderwijs Ontwikkeling Interactief) is een Human Resource Developmentsysteem, ontwikkeld door en voor het onderwijs. 

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!