PO Management

Open menu
Thema's
Negatieve leersfeer bespreekbaar maken

Negatieve leersfeer bespreekbaar maken

Een positief leer-leefklimaat is voorwaardelijk voor alles wat je in je school met leerlingen wilt bereiken. Soms lukt dat niet. “Ik trek deze klas niet meer”, een bekende hulpkreet van een gefrustreerde leerkracht. Het kan ook dat je als schoolleider zelf zorgen hebt. Verbetering begint in beide gevallen met een constructief gesprek met de leerkracht. In dit artikel helpen we je een gesprek te starten en de angel te vinden.

Goed klassenmanagement voor een positief leer-leefklimaat.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Gerard Bel & Niels de Jong
Gerard Bel & Niels de Jong

Gerard Bel en Niels de Jong zijn de eigenaren van Voordegroep.nl. Ze ondersteunen scholen, complexe klassen, startende leerkrachten en zijinstromers bij het vormen van een goede leersfeer.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!