PO Management

Open menu
Thema's
Compleet leesonderwijs

Compleet leesonderwijs

Begrijpend lezen, voortgezet technisch lezen én fictielezen! Het is bij velen wel bekend, wekelijks maakt team Nieuwsbegrip van de CED-Groep complete lessen voor begrijpend lezen, rekenen en schrijfvaardigheid. Altijd met focus op de actualiteit. Het laatste jaar is er veel veranderd in Nieuwsbegrip. Het Goud-pakket is doorontwikkeld tot één complete leesmethode voor begrijpend lezen, technisch lezen én fictielezen aan de hand van rijke teksten. Alles wat leerkrachten nodig hebben om aan de slag te gaan met het beste leesonderwijs. In dit artikel zetten we de ontwikkelingen voor je op een rij.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
CED-Groep
CED-Groep

Stichting CED-Groep beweegt zich al ruim een halve eeuw in de wereld van onderwijs en kinderopvang. Ons werkveld is breed: van kinderopvang tot en met het mbo. We schakelen soepel tussen alle niveaus in de organisatie – van bestuurstafel tot klaslokaal. Kansengelijkheid is voor ons altijd een belangrijke drijfveer geweest. Daarom ontwikkelen wij ook aanpakken en leermiddelen voor specifieke groepen, zoals nieuwkomers en kinderen met een stoornis of beperking. Dit alles doen wij zonder winstoogmerk, vanuit passie en een diepgevoelde maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!