PO Management

Open menu
Thema's
Kansenongelijkheid toegenomen door corona

Kansenongelijkheid toegenomen door corona

Hoewel kansenongelijkheid van alle tijden is, krijgt het onderwerp de laatste tijd veel aandacht. Niet alleen van minister Slob, die onlangs maar liefst een half miljard euro uittrok ter bestrijding van corona-achterstanden. Ook ‘het veld’ is er steeds meer mee bezig. Bazalt Groep, bestaande uit onderwijsadviesbureaus Bazalt, HCO en RPCZ, stak de thermometer in de kansenongelijkheid als gevolg van corona. Het onderzoek onderschrijft de urgentie van de aanpak.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!