PO Management

Open menu
Thema's
Lessen uit de lockdown

Lessen uit de lockdown

Als dit blad verschijnt, koersen we met een beetje pech aan op de tweede lockdown van de scholen. Weer een periode van (deels) thuisonderwijs via beeldschermen. Maar dit keer hoeft het ons niet te overvallen. Terugblikkend op de eerste periode komt onderwijsadviseur en ICT-expert Wytze Niezen met aandachtspunten en praktische handreikingen voor de effectieve inzet van ICT-middelen voor afstandsonderwijs. Hij vertelt hoe een school(bestuur) zich – nu alvast – goed kan voorbereiden.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!