PO Management

Open menu
Thema's
Rekenonderwijs kan anders

Rekenonderwijs kan anders

PO Management nummer 12 besteedde in het artikel ‘Hoogleraar Anna Bosman over de meester met de bal (zie www.pomanagement.nl/whitepaper/391/) aandacht aan de discussie over reken-wiskundeonderwijs, die regelmatig opduikt in de publiciteit.

Volgens Dolf Janson versterkte deze bijdrage de polarisatie in het rekenonderwijs. Een gemiste kans, vindt hij. In dit nummer een bijdrage van Dolf Janson om rekenonderwijs positief te typeren…

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Dolf Janson
Dolf Janson

Zelfstandig nascholer, onderwijsontwikkelaar en (door de NDV gelicentieerd) Daltonopleider via JansonAdvies.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!