PO Management

Open menu
Thema's
Carol Dweck over mindset

Carol Dweck over mindset

Bijna iedereen in de onderwijswereld kent de mindsettheorie van psychologe dr. Carol Dweck. Ze reist zelden naar het buitenland om live te spreken over haar gedachtegoed. Maar op 4 september 2019 is het zover! Grijp je kans, want dan geeft Dweck in Nieuwegein een inspirerende lezing over de impact van je mindset op onder meer leergedrag.

Ben je ervan overtuigd dat je intelligentie vaststaat of geloof je dat je hersenen zich voortdurend kunnen ontwikkelen en veranderen? Het draait allemaal om de mindset die je hebt: hoe denk je zelf over je eigen kunnen?

De mindsettheorie van Carol Dweck verklaart de invloed van de overtuigingen die we hebben op ons leren, op onze talenten en onze intelligentie.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!