PO Management

Open menu
Thema's
Theo Wildeboer over differentiatie (Dl.1)

Theo Wildeboer over differentiatie (Dl.1)

Wat houdt differentiatie in en waarom willen we het? En: Wat vertelt onderzoek ons over de effecten van differentiatie, en hoe kan binnen de school eigenlijk op een verstandige manier worden gedifferentieerd?

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Theo Wildeboer
Theo Wildeboer

Drs. Theo Wildeboer (1965) studeerde onderwijskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen met als specialisatie bedrijfsopleidingen. Daarvoor werkte hij voor het Seminarium voor Orthopedagogiek waar hij onder andere het BAS-project ontwikkelde en coördineerde.

Wildeboer Onderwijsadvies richt zich op de kwaliteit van lesgeven en leiderschap in het onderwijs.

Theo Wildeboer heeft de Reflectiebox Instructiegedrag ontwikkeld: 4 sleutels voor een effectieve les combineren de nieuwste inzichten rond instructie. Wildeboer Onderwijsadvies biedt workshops voor leerkrachten, voert schoolaudits uit en geeft trainingen aan schoolleiders.

Voor schoolleiders schreef Theo het boek Slim! 50 managementtechnieken om uw school te leiden. Zie ook: www.wildeboer-onderwijsadvies.nl

Partners

Stienissen Media
Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!