PO Management

Open menu
Thema's
Faciliteer leren met een optimale blend

Faciliteer leren met een optimale blend

In het onderwijs faciliteren steeds meer scholen en besturen het leren van leerkrachten met een mix van bijeenkomsten en e-learning. Dit biedt een aantal didactische en organisatorische voordelen. Bijkomend voordeel is dat met een schoolabonnement op een e-learningacademie op een voordelige manier een groot aanbod van cursussen beschikbaar is. Leerkrachten kunnen dan op elk gewenst moment zelf een passende keuze maken uit het aanbod.

In deze advertorial wordt de Leidraad structurele onderwijsverbetering besproken.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Klaas Bellinga
Klaas Bellinga

Klaas Bellinga is directeur van E-learning Wizard. Hij adviseert scholen en besturen over nascholing en de implementatie van e-learning en blended learning. E-learning Wizard biedt met de Lerarenacademie een complete e-learningacademie aan waarmee besturen invulling kunnen geven aan nascholing van leerkrachten, ib'ers en schooldirecteuren.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!