PO Management

Open menu
Thema's
Jos de Blok: Schep de juiste condities

Jos de Blok: Schep de juiste condities

De NRC benoemde hem tot hogepriester van de kleinschalige zorg. Hij is vijf keer op rij tot beste zorgondernemer van Nederland verkozen, is pas 11 jaar actief en heeft inmiddels meer dan 9000 mensen in dienst.

Jos de Blok is een eigenzinnige, down-to-earth ondernemer die van Buurtzorg Nederland in no time een succesvol en mensgericht bedrijf heeft gemaakt. Een gesprek over zorg, maar zeker ook over onderwijs. De overeenkomsten zijn talrijk.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!