PO Management

Open menu
Thema's
Effectief teamleren

Effectief teamleren

Leerkrachten leren – en werken – nog veel alleen. Veel leerkrachten willen graag leren van en met collega’s, maar vaak is er onvoldoende tijd en ruimte om hier structureel in te investeren. Effectief teamleren vraagt om kennis, inzicht én een actieve rol van de schoolleider.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Elvira van Tilburg
Elvira van Tilburg

Drs. Elvira van Tilburg is psycholoog en onderwijsadviseur. Haar bedrijf PeopleProov is zowel actief in het HR werkveld als in het onderwijs. Een van de doelstellingen van Peopleproov is het verbinden van onderwijs, zorg en bedrijfsleven.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!