PO Management

Open menu
Thema's
Paul Kupper: Een audit biedt kansen

Paul Kupper: Een audit biedt kansen

Spannend vonden de medewerkers van RKBS Klippeholm in Hoofddorp het zeker. ‘Er komt toch iemand kijken of we het goed doen.’ Onlangs besloten directie en bestuur dat het tijd werd om de ontwikkelingen op basisschool Klippeholm eens stevig tegen het licht te houden.

Oud-onderwijsinspecteur Jaap de Jonge van Cadenza Onderwijsconsult werd gevraagd om een driedaagse audit af te nemen. De reacties na afloop zijn bijzonder positief. ‘Een audit biedt kansen.’

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!