PO Management

Open menu
Thema's
Mijn dromen zijn mijn geloof

Mijn dromen zijn mijn geloof

Runner-up Leraar van het jaar Linda Lambrechts: "Juni 2005. Boordevol zenuwen zit ik in de zaal. Over enkele minuten zal ik eindelijk dat felbegeerde papiertje in mijn handen krijgen. Hét pabodiploma, dat ervoor gaat zorgen dat ik mijn eigen ideeën en visie in praktijk kan brengen. De directeur roept mijn naam. Ik loop naar voren en onderteken stralend de diploma’s. Trots loop ik naar mijn ouders en vrienden. ‘Proficiat, nu ben je écht juf!’, zegt mijn beste vriendin."

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. De hoofdredacteur van PO Management is Frank Stienissen.

Partners

Stienissen Media
Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!