PO Management

Open menu
Thema's
To like or not to like?

To like or not to like?

To like or not to like. Niet langer is dit de vraag als het gaat om de impact die social media hebben op de school en de leeromgeving van onze leerlingen. Social media zijn er en zijn blijvend. In dit artikel wordt antwoord gegeven op de vraag hoe scholen social media in kunnen zetten om de leerlingen optimaal voor te bereiden op de uitdagingen en eisen die de 21e eeuw aan hen stelt.

De tweede belangrijke vraag die wij onszelf moeten stellen is: Hoe kunnen wij het onderwijs zodanig organiseren dat men de kinderen kan opleiden tot wereldburgers van de 21e eeuw?

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!