PO Management

Open menu
Thema's
Aanpak Marzano effectief lesgeven

Aanpak Marzano effectief lesgeven

Iedere school wil haar leerlingen een optimaal leerproces bieden. En als leraar ben je altijd bezig jezelf verder te ontwikkelen. Maar hoe maak je nu een echte stap richting structurele verbetering? We koppelen onderzoek aan de onderwijspraktijk en coachen uw team met praktische werkwijzen waarvan onderzoek bewijst dat ze ook echt effect hebben. Bijvoorbeeld met het programma ‘Marzano Research: Focus op professie’, gestoeld op het werk van de bekende onderzoekswetenschapper Robert Marzano. Hij ontwikkelde een aanpak voor effectief lesgeven.

Aan het woord is Marcel Bogaarts, projectleider Marzano Research. "Iedere school werkt met een eigen model om te streven naar goed onderwijs."

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. De hoofdredacteur van PO Management is Frank Stienissen.

Partners

Stienissen Media
Inspirify
Leuker.nu
Bazalt
RPCZ
HCO
E-learning Wizard
Wakker Design
Lerarenacademie
Wildeboer Onderwijsadvies
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!