PO Management

Open menu
Thema's
Hoe krijgen we kinderen meer aan het bewegen?

Hoe krijgen we kinderen meer aan het bewegen?

Bewegingsonderwijs en spelen dé basis voor gezonde scholen

Bewegen, spelen en sporten krijgen steeds meer aandacht binnen het basisonderwijs. Dat is niet vreemd, want het belang van bewegen bij kinderen wordt steeds meer onderkend. Bewegen heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en uit onderzoek blijkt dat bewegen ook een niet te onderschatten invloed heeft op de schoolprestaties. Maar hoe kun je als school optimaal invulling geven aan bewegen in en rondom de school?

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Nijha
Nijha

Nijha Sterk in Beweging

Nijha faciliteert bewegen in de breedste zin van het woord. Als ontwerper, producent en inrichter van beweegruimtes ondersteunen wij scholen bij ontwerp en realisatie van speellokalen, gymzalen en schoolpleinen.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!