PO Management

Open menu
Thema's
Leren programmeren? Not for nerds!

Leren programmeren? Not for nerds!

Basisschoolleerlingen proeven aan programmeren.

In onze moderne maatschappij is digitale apparatuur niet meer weg te denken. Eigenlijk niet meer dan logisch dat al op de basisschool spelenderwijs wordt gewerkt aan het lezen en schrijven van de toekomst, oftewel programmeren, vindt Stichting Kennisnet. Half oktober organiseerde Stichting Kennisnet samen met ECP – Platform voor de informatiesamenleving – de Codeweek 2014. Meer dan driehonderd leerlingen van groep 8 kregen de fijne kneepjes van het programmeren bijgebracht door ICT’ers uit het bedrijfsleven.

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Redactie PO Management
Redactie PO Management

De redactie van PO Management bestaat uit onderwijsjournalisten en schrijft artikelen voor het bookmagazine en voor de website. Scholen en schoolbesturen kunnen tips voor de inhoud mailen naar info@pomanagement.nl.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!