PO Management

Open menu
Thema's
Maak van uw school een sterk merk!

Maak van uw school een sterk merk!

U heeft het onderwijsinhoudelijk natuurlijk prima voor elkaar. U werkt hard en uw  team werkt soms nog harder. De opbrengsten zijn voldoende, de groepsplannen zijn keurig op orde, er is een strakke organisatie en een opgeruimde administratie.

Maar toch… ouders zijn tevreden, maar niet enthousiast. Leerkrachten verzuimen nauwelijks, maar stralen niet echt wanneer zij over hun werk praten. En wat vertellen leerlingen eigenlijk over hun school?

Voor het openen van dit artikel heeft u Adobe Reader nodig. Download de laatste versie hier: http://get.adobe.com/nl/reader/

Dit artikel is geschreven door
Theo Douma
Theo Douma

Theo Douma is 15 jaar geleden in het onderwijs gestart als kleutermeester. Vervolgens heeft hij alle overige groepen ervaren als groepsleerkracht en is hij via schoolleider, directeur ad-interim en onderwijsadviseurschap op 1 september 2011 gestart als zelfstandig ondernemer.

Theo heeft een passie voor het motiveren van individuen om het goede heel goed te doen en gelooft in de kracht van teamprestaties. Hoge opbrengsten zijn voor hem gerealiseerde verwachtingen en resultaten een logisch gevolg van vele individuele, maar samenhangende prestaties.

Partners

AVS
Blink
Civas Onderwijs & Kinderopvang
Inspirify
Leuker.nu
Maak je eigen onderwijsboek
Van Rooij Communicatie
Wakker Design
Wildeboer Onderwijsadvies
Wij Leren
Over
  • PO Management informeert directeuren en bestuurders in het primair onderwijs op praktische wijze over het werken aan schoolontwikkeling en professionalisering.
  • Het bookmagazine PO Management wordt in een oplage van 8.500 exemplaren in oktober en maart gratis verspreid op alle scholen in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van PO Management.
  • Op deze website publiceert PO Management regelmatig nieuwe artikelen en via e-mailnieuwbrieven worden de artikelen elke maand onder de aandacht gebracht van de scholen.
  • PO Management is een uitgave van uitgeverij Leuker.nu.
Nieuwsbrief

Wilt u alles weten over schoolontwikkeling en professionalisering in het primair onderwijs? Meld u dan direct aan voor de PO Management nieuwsbrief!